Happy...

Tänkte skriva på fb statusen vad jag har gjort idag och vad som skall ske, men insåg att det skulle bli så mycket skrivande så jag får länka hit och de får läsa om de är intresserade. Men jag förstår om de inte är de. haha! Idag var det skola som sagt, hade muntligt om vad kommunen, landstinget och staten erbjuder för "socialt", orkar inte förklara nå mer om det. Sen hade jag prov, tror de gick åt helsike då jag har så svårt med invecklade och avancerade ord. Men man kan ju alltid hoppas! :) Var hem till farmor & farfar, samt göran! Vi spelade tärning, åt lyx mat och kollade på vem vet mest. Skönt att bara få vara och främst att få vara där. Även om jag och simone är som vi är och det sliter på älskade farförädlararna, de måste vara helt slut nu när vi åkt :) När vi åkte hem fick jag reda på att Mange Schmidt skulle vara på kryssninge, jag skrek inombords, han var under min fjortistid min idol. Så det ska nli jätte roligt! Fick även pengar av farmor, en 20 lapp, alltså 20 euro. Så nu kan man till och med lyxa till det med lite fin mat. Tack, tusen tack ♥ Nu är Lona på ingång, som ska sova här inatt, blir nog att dona lite inför morgondagen samt mysa och samla krafter. Lär tända lite ljus nu. Ha en bra kväll! PUSS & KRAM

Fullt upp i stugan!

Håller på att vika tvätten här hemma, inte roande någonstans, men tvättade som sagt igår och alltid skönt att ha allt vikt och klart. Istället för att det ska stå och ta plats. haha, nog om min tvätt och tillbaka till verkligheten. Ska städa lite här hemma och ta fram alla mysfaktorer, för ikväll ska det lagas asiatisk mat och massa mys med Sofia här hemma. Imorgon är det kort dag i skolan också, så man hinner planera, packa och längta ihjäl sig, för på onsdag åker vi. Va tusan ska man äta då, kanske bli att blanda ihop en sallad som Lona sa, smidigast (: Nu hinner jag inte med detta måste få allt klart. xoxo


Älskade Ted 40 år ♥






Puss & Kram hela dan..

Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte vart jag ska börja eller vad jag över huvudtaget ska skriva om. Det händer så mycket saker och tankarna flödar över så det är inte lätt att hinna med och del inte att hinna med och skriva ner det på bloggen. Men jag får väl göra ett försök. Blir det för invecklat så är det väl bara att lägga om det hur ni vill! :) Fredagen började med att jag och Madelene hade egen lektion på idrotten, vilket var jätte roligt men oerhört invecklat. Som tur var så går tiden fårt när man har kul. Kollade på film på samhällskunskapen och kan därför inte alls klaga över skoldagens händelser, lugnt och man behövde inte stressa. Kvällen kom och jag, som egentligen skulle ta det lugnt i helgen, går ut med flickorna (i pumps) och det vart livat på dansgolvet och i baren. Men när man går upp för att ta en räk hinner smärtan ifatt en, poff sa det så kunde jag inte längre gå, så jag tog mitt pick och pack och trallade hem barfota. Men jag hade en toppen kväll, för saker som inte är planerade är oftast roligare än när man planerat något och man skaffar sig förhoppningar, sen kanske det skiter sig. Somnade runt fyra på morgonen, och hade sån ångest, för jag visste att klockan skulle ringa klockan sju. Det gjorde den också, högt och tydligt så jag hade lust att knäcka sönder den. Men hipp som happ, var bara att göra sig klar för att stå med klassen på torget och ha lite loppis. Jag hade en enormt trevlig dag och vi tjänade in bra mycket är vad jag hade tänkt mig. När loppisen var över var det bara att kuta hem, in i duschen och tina upp lite, göra sig "fin" och vänta in mamma och micael som åkt hela vägen får Göteborg. När de väl var framme var det bara att blåsa vidare till Ted, eller lokalen som de hade. Kvällen där var underbar, att få träffa alla nära värmer i hjärtat. Dansade som en galning med Julia, Tord, Mamma och ted försökte lära mig vals, men han var värre än mig så det blev en tryckare :) haha! De bjöd på mat, tacos, som vi alla Teds familj och vänner ät som galningar :) Jag och leif sprang och smygåt när kvällen började närma sig sitt slut, alltid gott att fyllekäka :) jag skulle kunna sitta i evigheter och skriva om Teds 40 årskalas, för det var verkligen jätte trevligt, men jag tror inte vi orkar läsa mer än såhär :) Så jag uppdaterar mer snart, måste ner till tvättsugan. haha puss&kram ♥


kul.

Hej, hallå, ahola, ejpa, tja tjo, haj, tjena, tjabba & häpåre!

Sitter på jobbet nu med Madelene, vi försöker plugga lite. Vilket går jätte bra för henne men för mig är det raka motsatsen, jag är trött och vill inte se någon jävla läxa. Fast jag har gjort lite och får helt enkelt ta nya tag imorgon, man ska inte stressa upp sig i onödan, man lever bara en gång! Har även tryckt i mig toast så man har paltkoma! Aja, nog om det! Skolan har iaf vart duglig, känner att jag lägger på mig för mycket än vad jag klarar av. Eller det kanske är så att livet kräver mer än vad jag klarar av. Ge mig styrka, energi och glägje!

Gårdagens inlägg, men internet fuckade ur :)

Alltså seriöst, det är ju helt jävla sanslöst! kan det verkligen vara sant?!

Ja, det är sant gott folk, jag har gjort klart min hemtenta i religion om Islam, efter att jag surat lite! Ja ni märkte att det inte var en bra dag om man läser mitt tidigare inlägg, men jag ryckte upp mig och myste ner mig i soffan och efter fyrra timmar var den klar. Hela sex sidor gjorda och jag kan lägga det bakom mig nu och satsa på nästa. Ibland blir jag lite förvårnad över mig själv. Men jag har sagt det förut och jag säger det igen, JAG KAN VERKLIGEN! - Imorgon är det en vecka kvar, tills vi drar på kryssningen. Jag längtar så det svider. Jag bryr mig inte om det skulle bli skittråkigt eller om jag skulle skita på mig på dansgolvet, utan bara att få komma iväg för en stund. Det är medicin för själen, att få se lite nytt än samma gamla vanliga. Att få bryta rutinerna för en dag eller två är inget mer jag kräver. Nu när man tänker på att få komma iväg så är det faktiskt bara tre kanske fyra månader kvar tills jag flyttar mitt pick och pack, ner till landets framsida, Göteborg. Snart står vi här, hela bf08 och skriker så vi tappar rösten, med de fina hattarna och så oerhört stolta över oss själva för de som vi har åstadkommit. Fast nu när det blåser ute, det är kallt och snön ligger kvar på backen så tänker man inte på det, men det går fort. Tänk bara va länge sedan det var julafton, då vi fick alla de fina paketen och äta grymt god mat med familjen. Den tiden gick fort förbi, och det kommer tiden framför oss också göra. nej, nu fick jag en enorm ilning i tanden, orkar inte skriva mer, samt att jag skriver i gåtor, inte förståligt. Synd för er men kul för mig. Langar upp lite bilder från helgen istället. Se och njuuuut.






Upp och ner, ner och upp...

Idag har jag verkligen inte vart på humör för omogna och irriterande människor. Jag accepterar alla som dem är men när det bli för påfrestande och man känner hur de gnager sig in under huden sparkar jag bakut. Och det är såna här gånger jag älskar att ha ett eget hem. Kunna låsa in mig, sätta på musik och låtsas om att de inte existerar. Det låter brutalt och elakt, men ska jag bara sitta och hålla tyst, som om att det är okej?! Nej det är fel!
Jag känner att ett gym nere i källaren hade vart succé, kunna slänga på sig nå skit och tralla ner dit, träna så ögonen nästan pluppar ut och vara där, ensam och helt ostörd. Nej, då finns det bara förråd och skit där nere. Fan att man inte var miljonär alltså. Snacka om att saker och ting absolut inte skulle ha vart som det är nu. Men jag får väl nöja mig med att dra igång ett träningspass här på golvet, då jag är för tjinkig för att pallra mig ner till ett rikigt gym.
Jag låter verkligen som en surpuppa idag, tror det är för att jag fick så dåligt med sömn inatt. Skolan har iaf gått framåt, har haft uls hela förmiddagen och slutade nu efter lunch, skulle egentligen ha vart på teater halv två, men kände att jag behövde sitta kvar i skolan och fin slipa lite på hemtentan samt fortsätta med fördjupningsuppgiften nu när jag kom hem, och jag anser att det var ett bra drag av mig. Man lät tänka sig för. Vad man behöver och inte behöver. Nu ska jag göra mitt. Ha en bra dag :-)

Dag efter dag...

Måndag - Är trött och ska väl försöka fördriva tiden på att skriva lite här då. För er som är nyfikna och behöver uppdateras lite, håll i er, för här ska det skrivas! :-)

Jag vet att jag har skrivit i mitt tidigare inlägg vad jag skulle göra i helgen, men tänke att jag kanske skulle skriva mer djupare. För helgen har verkligen vart kanonkul. I fredags hade jag och fia hemmaspa, vil höll på i flera timmar. Blev fina naglar, underbart mjuka fötter efter fotbad, babylen hud av ansiktsmask, inpackning och citron i håret, en varm dusch och inoljad kropp. Vi har så jävla rena och fräscha när vi kröp ner under täcket för att kolla på film. Min kropp var så avslappnad så jag slockade så fort jag vände mig om. Så lördagen var kommen ganska fort, blev att umgås med Simone, Sandra, Daniella & Mandy, vi var och käkade flöt, satt och tjålade skit hos Simone och vidare till donken på kaffe. Att träffa sandra var mys, att se hennes mage, känns hur tösen sparkade där inne och bad simone hålla käften! ♥ Mot kvällen bar det iväg till Madelene, där det vart massa spel, dans och ena med de sjunde. Senare trallade vi över till jessica, där det fortsatte. Men jag orkade verkligen inte, var så trött och ville verkligen inte vända på dygnet. så jag bestämde mig för att tralla hem i den äckliga kylan. Men fick skjuts halva vägen. Sofi och Angelica var så snälla och skjutsade hem mig. Ibland har man tur (: Söndag, bestämde jag mig för att sova ut lite innan det var dags att fara till farmor och farfar. Väl där åt vi mat, städade och jag och farmor var ut och övningskörde, åh det var verkligen jätte roligt. Visst var jag rädd, men farmor lugnade mig och förklarade tydligt! Farmor är fan den bästa och fränaste farmor man kan ha ♥ Efter att ha kommit hem därifrån var jag upp till syster, vi dansade, skarattade och lyssnade på musik. Hon tog alla mina krafter så var tvungen att tralla hem, så jag inte skulle slockna där. Hemma blev det inte som tänkt, kasta mig på sängen och sova, nej utan jag började städa och diska, vilket jag är glad över idag, för det hade jag inte orkat nu.
Klockan ringde i morse, och jag ville verkligen inte gå upp, ville sova och lata mig hela dagen. Bad om att någon skulle skriva att lektionen var inställd eller att skolan hade sprängts i luften, men den turen hade jag inte. Var bara atta gå upp, tralla i stormen till högberget, fick min hemtenta och sen bad han mig gå hem. Då var det bara atta ladda för att gå hem i samma storm. Fan va typiskt, jag hade ju lika gärna vart hemma och njuta som jag önskat. men det är bra ändå, för nu hinner jag plugga lite och ha lite egen tid. Ska ta en powernap nu. Ha en bra dag folket. Puss&Kram

Nu är det dags för fredagsmys...

Började dagen med ett träningspass här hemma, och det känns i magen nu vill jag lova. Är så taggad på att bli lite slim. Har pimplat och grillat idag på idrotten, det var verkligen jätte kallt och blött, men otroligt roligt! Hade även debatt idag på samhällskunskapen, var emot barnarbete och det vart hett i stolen.  Mitt eller vårat lag vann, Jag, Piere och Malin, inget jag skulle bossa upp mig mot så det vart ju en självklar seger ;-) Var en lång dag iskolan, slutade 4, så man är helt slut nu när man kommer hem. Måste diska, men orkar verkligen ingenting. Men måste väl ta tag i det snart då man får främmande. Sofia kommer över sen och vi ska ha lite hemmaspa, ta hand om oss lite. Vilket behövs. På lördag blir det en heldag med plugg. jag och Lona ska försöka få ALLT klart så vi kan njuta på påsklovet som börjar närma sig! Söndagen - blir det att fara till smedjebacken, hem till farmor & farfar. :) Kommer bli en toppenhelg. Men det går fort, snart är Måndag och då är det bara att börja om. Skola skola.....


Ejpa! :)

Det är bara skit på tv nu, så kan lika gärna skriva ett inlägg och fördriva tiden. Börjar efter lunch idag, känns lite onödigt att åka dit då. Men det är ändå skönt att bara vara hemma och komma igång med dagen som man själv vill. Mamma råkade väcka mig sju, för att jag bad henne göra de igår, för jag hade helt glöm att jag hade sovmorgon. Men jag försökte iaf sova vidare, nä, då började alla skriva sms och jag vart piggare och piggare. Det var irriterande. Självklart inte när mina vänner skriver, utan när folk som inte ens har med mitt liv att göra har mage att skriva så tidigt! Men alla kan ju inte vara lite bra som jag ;-) haha! Nu ska jag glida in på msn och cama med mamma. Hon ville se studentmössan :) Så kan lika gärna slänga upp en bild på den här med :)

 

Mycket att stå i.

Godmorgon :)

Somnade i tid igår, eller tid och tid, jag somnade innan cougar town började. Alltså innan tio, jag vart lite besviken att jag missade det. Eftersom jag hade mys upp här och gjort mig redo för tv tittande hela kvällen. men icke sa nicke, somnade på en gång. det var skönt, var pigg när klockan ringde och kunde få en bra start på dagen. en avsvalkande dusch och en stadig frukost, lite musik och vakna med the voice. Man kan inte klaga. Ska snart traalla ner till stationen för att hoppa på bussen vidare till skolan! Sen är det jobb som gäller ikväll, men det blir troligtvis min sista srbetsdag, har tänkt över mycket och jag hinner inte med skolan om jag jobbar, att ta bort en dag i vecka där man har möjlighet att plugga är väldigt mycket tid som försvinner, att hinna ta ifatt. jag har tänkt mycket på det. Men skolan är viktigare än allt annan, mitt slutbetyg är min framtid. Det händer ganska mycket just nu, skolan rullar på, börjar snart ha alla pengar för att kunna ta körtkort och säger upp lägenheten om en månad. Det är gör mig fortfarande lite rädd, men är mer nyfiken än rädd. tänk att få börja om. Kan verkligen inte sluta tänka på det. Jag kan faktiskt bli något, som jag vill. Men nu är lär jag nog pysa för att hinna med allt. Ha en fantastisk dag. Puss och kram på er!

Älskar tisdagar!

Ja, jag säger bara det. Tisdagar, kan det finnas någon bättre dag under veckan?! NEJ!
Först har man uls i skolan, vilket är ett utav de ämnerna som jag älskar. Man slutar efter lunch och man kommer hem i tid. Sen är man ledig hela dagen, eller man kan helt enkelt vara ute i solen, men slipper sitta i en skolbänk och se töntig ut. Ha, tillbaka till tisdagen. Jag har i alla fall gjort klar min hemtenta, vilket tog mig i stortsett hela dagen, men nu är den klar och jag är hel nöjd. suttit och sappat framföt tv:n och verkligen njutit utav solen som lyste så vackert in här hemma så man knappt kunde se. Var upp till hemköp nyss och handlade, citroner till på fredag, jag och Sofia ska ha en ta-hand-om-kroppen-dag. Sen ska jag lägga upp ett nytt träningschema. För nu är jag motiverad. Jag struntar helt i vikten eller allt fett jag äger utan mer på att bara ha något att göra och få kroppen i balans. Aja, okej, jag köpte godis och pizza också, det är ju mitt älsklingsprogram snart, och då får man ha massa gott och flöta i soffan :)
Nu brände jag pizza, så ska knapra vidare. Godnatt :)

OXOX

Nu har jag precis skickat iväg ett mail till lärare, då jag hakade upp mig på 3 frågor, men resten är klart och jag är helnöjd. Så bara han hjälper mig kan jag lämna in det på måndag. Ska snart börja med läxan vi fick idagn, 43 frågor ur boken, djävulshornen börjar sakta krypa fram. Men jag trycker emot. Jag har tempot uppe så tänker inte ge upp nu. Ikväll ska jag sova hos Sofia, hon skulle hjälpa mig med min hemtenta, vilken ängel hon är. Så när den är klar är det film och mys som gäller :-) Igår var jag med Julia och då stod det mys på schemat, så det är en jävla massa film och mys nu för tiden. Men jag gillar det, skönt att slippa göra något speciellt och underbart att få vara med sina nära. Nu ska jag fortsätta igen.


   


Skolaaaa....

Tjenare alla torra läsare.

Sitter här på golvet gör klart min hemtenta i naturkunskap, det ser faktiskt ganska lovande ut, att det kommer att vara klart idag. Vi fick sluta tidigare, och att solen skiner gjorde mig oerhört taggad. Kollade över min lista på vad som ska göras, och denna vecka ska allt göras klart. Så det gäller att ligga i, så blir nog inge umgänge förens läxora är klara. Mamma sa i telefonen till mig idag, "det spelar ingen om jag tjatar på att du ska göra klart dina läxor för du är gammal nog för att veta det. Det är ju inte jag som måste stå och skämmas inför lärarna sen". Det fick mig en tankeställare, jag kan, jag kan verkligen så varför låta en en liten läxa ligga och damma i lådan. Fan heller, isa kan och ska visa det. Jag slutar skolan om 3 månader. Jag kan pina mig igenom de sista veckorna. Sen är det farväl till skola och alla dessa äckliga ämnen. Så stötta mig nu vänner och ovänner. Erat stöd betyder mer än vad ni kan tro! Tog en paus i pluggandet, vilket är lagligt, gjorde iordning lite asiatisk mat, vilket jag blivit beroende av. Men nu en rök efter maten och sen fortsätta med de jag höll på med. Vad det nu var.. haha nejdå ;) Pussss <3

Morgonpigg (:

Godmorgon, godmorgon hör fåglar sjunga glatt godmorgon, godmorgon i kör :-)

Nu har vi vaknat till och vart ut på en morgon promenad. Man är inte van med att hundar är duktiga då de man haft förr vart totalgalna. Men lilla Doris har vart hur lugn och duktig som helst. Vilken tjej. Hon kom och putta på mig runt halv sju i morse. Då märkte jag att jag hade missat telefonsamtal från sandra som skulle ha hämtat henne efter krogen. Men jag hade verkligen inte hört någonting alls. Fick jätte dåligt samvete. Får hoppas att hon fick med sig annat sällskap inatt då ;-) Jag ska gå och möta Julia om en stund, så ska vara lite snäll och gå förbi med Doris, så Sandra kan lata sig idag :-) Men nu ska jag föröska göra mig iordning! Puss & Kram


Lördagsmys!

Nu har jag musiken på högsta volym, myskläder och massa ljus tända. Håller på att tvätta och disken är ordnad. Känner mig lite duktig idag! Var på stan med Madde och kikade lite, hon shoppade loss. Men jag har shopping förbud denna månad så jag fick ögonhandla. Fast det blev iaf en tandkräm. Så jag var nöjd ändå! Nu har jag fixat och trixat inför melodifestivalen ikväll, ska få finbesök, lilla Doris kommer hit och jag ska vara hundvakt. Så blir nog en rejäl kvällspromenad senare. Kommer bli så mys! Va skönt det ska bli å få leka med en hund, busa, prata bäbisspråk och bara känna lukten av en hund, det var så länge sen. saknaden efter mina, mammas bäbisar är stor. Men jag vet att ni inte är desamma längre. Nog om det, annars blir jag bara ledsen. Men som sagt, det blir en tvkväll, massa chips och vi båda har mens, jag kanske ska dra på en kärleksfilm, så kan i sitta här och tycka synd om oss själva. haha! Girls night ;) Nu måste jag ner i tvättstugan igen. Puss & Kram

Puss och kram hela daaan...

För er som är intresserade så har jag vart hemma från skolan idag, hade sån jävla mensverk hela jävla natten så jag fick inte sova ett jävla skit. Hade så ont så jag svettades och kunde börja gråta vilken sekund som helts. Har inte haft mens på flera månader så nu fick jag ta igen all verk. Inte roligt och inte ett dugg intressant så vi byter ämne till denna underbara dag! Mot eftermiddagen blev det att vara med Sofia, Sanna, Anna & Sanna, Vi gick runt på stan, fikade på bk, var hem till mig och vidare till Sofia, ja det vart en hel del. Vart en kanon dag i detta fina solväder som jag lovade er igår. Om ni minns det, eller ja för er som läser min blogg. :-) Nu är Sofia här vid mig, vi har lagat lite falukorv med stuvade mackisar. Och sen när filmen börjar rulla så blir det macka med röra. Riktigt fredags lyx. Så mysigt att ha henne över här inatt. Min bästa Fiafis :) Ska dona lite nu. Ha en toppen fredag gott folk.  Puss & Kram

Friend like you ♥

Nu börjar klockan ticka mot läggdags, men ett litet inlägg lär jag väl hinna med innan kroppen börjar säga ifrån.
Spenderade hela eftermiddagen/kvällen med Mimmi ( Hon är som grannen i beck för mig ). Hon bjöd på köttfärsgratäng, och det var så länge sen jag åt det så min mun vart helt förtrollad, och på allt det kommer hon med efterätt, då blev jag galen. Så underbar hon är. Mimmi är inte som alla andra. Hon är bättre, var har du vart hela mitt liv vännen?! Jag är jobbigast på detta jordklot, men hon står ut med det. Eller hon har inget val. Synd för er som mist henne med åren och alla ni som har henne kvar vid er sida. Ta vara på henne. Det finns få utav såna som hon. Tack för en fantastisk dag! Och imorgon ska solen lysa för er alla. För det förtjärnar ni :) Puss ♥


Grabbarna grus :)

Nu är jag hemma igen, och det är underbart! Kastade alla saker på golvet och kastade mig i soffan precis när jag kom in innanför dörrarna. Åkte med Lona in till stan, samt Madde Mattias & Pierre, och lär ju bara säga att grabbarna är sjuka i huvudet. Men jag gillar dem ändå. För de får mig att känna mig normal. Nu ska jag plocka fram alla läxor och försöka få något klart idag, så man kan stryka lite på listan sen. Det kommer att lätta i bröstet. Ska uppdatera hemsidan (projektet) också sen. Men det är en annan femma. När det är klart SKA jag gå till affären och köpa den största godispåsen som finns, kan verkligen inte hålla mig längre. Jag till och med drömmer om godis och flöt mat, jag är helt enkelt beroende. Även om jag inte vill så kan jag inte hålla suget borta! :-( vet inte hur jag ska lyckas med detta. Och bara för att jag verkligen inte får äta, så blir jag bara mer sugen. Har aldrig vart såhär förut, så jag tror det är något jag har inbillat mig. Fjollerier helt enkelt. Ska ner till Mimmi sen och kolla på film, ovanligt va?! ;-) Ha en fortsatt bra dag gott folk. Puss & Kram

 

Jag fick inte lägga ut bilderna på facebook, men de sa inget om bloggen. hahaha! TÖNAR!


Islam..

Hejsan!

Måste skriva av mig lite idag med, är så irriterad just nu. Ska skriva om Islam och det är verkligen inte min grej då det inte intresserar mig alls. Så sitter här och bara funderar på om jag ska sätta mig under bordet och låtsas om att jag inte är här eller om jag ska ta mig i kragen och ge mig fan på att det ska bli klart. Men de svaret kommer jag nog aldrig få svar på. NEJ, nu får det fan vara nog, hejdå, nu ska jag bli klar. Då slipper jag det sen. Man lär vara smart IBLAND! Ha en bra dag! :)


Fiiiiiiiilmmmm....

Godkväll på er i stugan!

Nu sitter jag här med en kopp te och lite tända ljus, ska snart lägga ner för att krypa under täcket och få min skönhetssömn ;-) Idag valde jag att inte jobba, var så himla trött, sen ville jag verkligen satsa på skolan. För att få klart allt betyder allt för mig och är det viktigaste nu. Prio ett. Har vart med Mimmi & Mandy, kollar på the tourist och black swan. The turist var skibra, lite invecklad men bra! Men black swan var ju helt fuck´t up, den var rå och psykiskt störd. Jag mår lite illa efter att ha sett den. Suck! Jag rekomenderar faktiskt båda ändå ;-) Nu orkar jag inte detta nå mer. Puss & Godnatt med er där ute!


Rättegång!

Sitter här med magont, det värker verkligen jätte mycket (nej, det är inte en bebis) utan det är gaser från den flötiga pizzan som slank ner lätt idag efter rättegångarna. Åh, det var verkligen jätte spännande, även om fallen var sega och inte så "farliga", så var de väldigt lärorika. Var in på kupolen med Teres & Lona, blev lite mer shopping, fast jag vet att jag verkligen inte, inte får. Men allt är så fint! Blev ett par beige byxor, linne och lite smycken. Så underbart. Så nu är jag laddad och klar inför kryssningen. Lona & jag kommer att vara så fina. :-) Nu ska jag sätäda lite här hemma, eller bara plocka undan och sen ta fram alla skolböcker inför imorgon, vill verkligen inte. Men måste man så måste man. Sen blir det nog över till Mimmisen på film. hon kanske till och med vill följa med till affären ;-) haha! Puss och kram på er - kul att NI läser MIN blogg :)


Natti Natti :)

Nu är jag helt totalt slut, orkar inte ens gå på toa eller byta kanal på tv:n! Har hunnit med en hel del idag, var som sagt till Falun med Lona. Vi shoppade lite, var till tandläkaren och jag fick ovanligt mycket beröm, ätit flöt mat, har lämnat tillbaka mina nya jeans då de färgade av sig, vart på rask promenad med Lona och Sofia, städat hela lägenheten, diskat och nu sitter jag här och kopplar av. Snart kommer Teres som ska sova här, det blir trevligt :-) Jag tycker synd om Teres, för jag kommer att somna på en gång när det är dags att krypa ner under täcket. Imorgon är det rättegång som gäller, (Våld mot tjänsteman & narkotikabrott ) fan va spännande! Lider lite med de som sitter där, som får ha publik, fy fan vilken press. Men är de inte oskyldiga så kan de ju glatt vänja sig :-) Nej, nu orkar jag inte mer, ska ställa undan datorn nu, de behöver sova den med! Godnatt! Puss&Kram


ksfnasdfjshndf

Vaknade hur tidigt som helst idag, flög upp ur sängen och bara stod där som en jävla psykopat. Ibland kan man ju fundera vad man håller på med. Men det var nice att gå upp i tid. Ska snart till Falun med Lona. Heldag, bara hon och jag :) Tror vi båda behöver göra någontin annorlunda, bara för ett tag :) Nu ska jag göra klart frukosten, ska bjuda Lona på lite gott när hon kommer :) Puss och Kram

Godnattzzzzz.....

Nu springer jag runt och donar här hemma, och hoppas från botten av mitt hjärta att de kommer och ordnar allt här imorgon så man kan ställa iordning möblerna och sakerna igen. Skrev ett mail till kopparleden idag och gav dem en rejäl utskällning. Så får se om de är bra fastighet eller om de kan ta sig i röven som alla andra. Man vill ju kunna ha ett hem. Och ett varmt hem för den delen. Idag blev det en lugn dag, låg hemma och latade mig hur länge som helst, tiden fanns inte för mig idag och det gjorde nytta för både kropp och själ. Mot eftermiddagen vr jag över till syster och lagade mat åt oss, kött, potatisklyftor, bea och sallad. Det var gott de :) Hann även över till Fia, åt upp hennes godis och bara umgicks, hon är världens goaste brud, min förebild :) solen lyste för henne idag :) Nu ska jag sova, för imorgon bär det iväg till falun, ska tid på tisdag med (måndag - tandläkaren. tisdag - rättegång med skolan) så det blir ett jävla åkandes :) Ha det så bra. Godnatt med er. Puss & Kram



Hittade äntligen bilden igen idag, åh så söt hon är, min goa lillasyster ♥

Tjena, saknat mig?

Tjena, saknat mig? Jag är så jävla rastlös. Jag har jätte mycket som jag måste få gjort, som att laga mat, diska, fixa ett virusprogram till datorn, fylla i lite papper, kolla över min ekonomi och lägga upp en månadsplan, handla, tvätta, bädda rent osv, men ingenting utav det roar mig just ju. Behöver göra någonting kul. Vill inte sitta hemma och uggla och sköta alla hushållsysslor idag. Idag tänker jag vägra. Men det är inte kanske inte så smart, eftersom jag är tvungen att göra allt imorgon istället. Men det spelar ingen roll, då är det ju söndag och så ska man ändå inte göra något, då är det en hemma-och-fetinglata-sig-dag samt göra-allt-man-inte-gjorde-i-veckan. Så jag tycker att jag gjorde en bra planering nu. Så ska göra mig iordning och snart gå över till syster som snart är hemkommen från Göteborg. Kolla på allt hon shoppat och bli avundsjuk så jävulshornen kommer fram. spännande ;) För er som vill hitta på någonting ikväll, hör jätte gärna av er. Jag är öppen för allt idag, förutom fest och bråk. Just ja, ska ju ha myskväll med Mimmi, det hade jag glömt helt. Aja, hör inte av er. Är fullbokad och upptagen idag! Nu vart jag glader igen :) FAN va gott det hade vart med pringels, känner hur det vattnas i munnen nu. Men nej, det är de STOPP för! orka. Puss & Kram på er!


Rensning :)

Började ju snöa och vart värsta blåsvädret, så jag tar affären sen senare. Har istället städat ur mina garderober och fått ordning :) Hittade saker som jag aldrig någonsin hade velat hitta. Så ska nog ta en promenad ikväll, till en mysig grillplats och elda upp lite skit. Som aldrig mer ska få synas! Det förstörde mitt humör helt. Men på med lite bra musik nu istället och tänka på något helt annat så löser det sig nog igen :) Nu ska jag rensa alla mina smycken, jag gruvar mig men det måste verkligen göras. Nu när man ändå är på gång ;) Puss & Kram


Fredag - Lördag :)

Godmorgon!

Jag vaknade runt 9 idag, det tyckte jag kändes underbart, lite lätt sovmorgon sådär. Men icke, somnade om och vaknade klockan 1 nu på eftermiddagen, jag fick panik, hela dagen har ju gått åt på att bara sova. Fan! Aja, jag får väl starta dagen nu då och dra nytta av varje sekund. Igår var det fest hos fröken Nilsson här rätt över gården, vi var bara brudar, snackade skit, spelade sánning & konsekvens, "jag har aldrig" och drack :) jag drack bara något glas vin som Mimmi bjöd på, ville inte alls bli full eller jag vill nästan inte dricka över huvudtaget. Men jag följde med brudarna ut på krogen sen, nykter och dansade med allt och alla. Mimmi kom loss mot slutet av kvällen, jag hade så mycket smink överallt för att jag skrattat med henne (inte åt henne) jag hade verkligen jätte roligt igår. Nu ska jag gå och skita, sen duscha och gå en vända upp till affären :) Ha en bra dag :) Puss&Kram


     

   

Jackaaa....

Idag var jag lycklig när jag gick ut, kunde äntligen ha min favorit jacka på mig, nu är det ju plusgrader så man kan ha den på sig utan att frysa ihjäl. Köpte den förra året 1200:- i Göteborg, så för er som gillar den, får leta ögonen av er. Tur att den fortfarande är inne. Den komemr nog att funka något år till. Lycklig!


Brudarna Nilsson & Malm!

Idag blev det en heldag med Mimmi, shoppade en massa så nu är man redo för kryssningen mot slutet av månaden. Vi åt lunch och vart hemma vid henne och kikat över vad hon skulle ha på sig ikväll, men det var inte det lättaste. Eftersom vi tjejer alltid vill ha något nytt och spännande. Men hon hittade nå skitsnyggt tillslut. :-) Ska över till henne senare igen, alla brudarna kommer dit, de ska väl festa och ut på krogen, men jag ska ta det lugnt, ska spara på mig och mina pengar!! Känner att jag så gärna vill städa och göra fint här hemma. Men, förlåt ordspråket, fittidioterna inte kommer och ordnar det. Om jag fixar tillbaka allt och gör rent och fint så kommer de säkerligen förstöra mina möbler. Den risken tänker jag inte ta. Nu ska jag göra lite annan nytt då. Puss&Kram



Byxor, 299:- Lindex -  Ring, 50:- Lindex Sjal, 20:- Åhléns - Hårspänne, 50:- Åhléns - Skjorta, 300:- Kappahl.


Godmorgon och välkommen till verkligheten :-)

Godmorgon och välkommen till verkligheten :-)

Nu såhär på morgonen, eller förmiddagen har jag fått mycket gjort. Har ringt en rektor i Kinna för att boka tid för intervju och introdution. Men fick inget svar, så pratade in på telefonsvararen. Så hoppas på att hon ringer upp när hon får tid. Har skrivit på lite papper och skrivit en hel del fel, så har stampat och svurit här hemma. Tur att grannarna håller på att få nya fönster, så jag inte väckte dem med mina utbrott. jahaja, då blir det snart en resa till Göteborg, ska bli kul. Men blir nog en kortis. Får inte missa skolan. Har gjort mig klar för idag, ska ut på stan med Mimmi om ett tag, ska inhandla nå fint tills kryssningen. Lona bokade igår, så den 30 blåser vi ner till stockholm och vidare till åbo. Oj va det ska dansas och fina drinkar ska drickas. Bara jag och Lona. Så roligt :-) Jag sa som sagt igår att jag skulle skriva om mina dagar i Östersund, och självklart ska jag hålla vad jag lovat. Vi har vart uppe i pappas stuga, åkt massa skoter, åkt pulka så svetten rann, myst framför brasan och berättat godnattsagor för Hanna. Busat med Turbo, latat oss och haft några powernaps lite då och då, man blir ju slut utav att hålla igång hela tiden. Dagarna gick så fort, önskade att man kunde vara kvar några dagar till. Jag lever lite i lyx, att ha möjligheten att komma iväg till fin miljö, med fjäll och naturliv är något jag är tacksam över. Att få träffa och ha kul med Pappa betyder enormt för mig. Att dryga mig med Hanna och att få vara med henne är lycka. Min underbart söta lillasyster, jag älskar dig! När vi kom tillbaka från stugan in till stan igen hade ab tvättat mina kläder, oj så glad jag blev. Det är inte förens man kommer till familjen som man verkligen kan njuta. ingen som tvättar och lyxar till det här i hemmet heller. Hon är så snäll hon! Ab håller på att utbilda sig till förskolelärare, henne ska jag passa på att fråga allt om, om jag nu får jobbet som förskolelärare. :-) haha! Nu ska jag inte sitta här, utan försöka få lite mer gjort. Ha en fantastiskt bra dag mina läsare :-) Puss&Kram 


Hanna gömmer sig i snön.


Hanna kastar pinnar åt Turbo.


Bästa Pappa & Hanna leker med bilar och myser!

Ville bara säga TACK ♥

Nu ligger jag här i sängen, funderar på om jag ska lägga i lakan i sängen, men orkar verkligen inte just nu! Är ledig också, så får vara uppe hur länge jag vill ;) Tågresan hem gick jätte bra, snygga killar överallt och söta ungar så resan var underhållande. Väl hemma i Ludvika kunde jag pusta ut, nu var jag på stadig mark igen och trallade glatt hem ( feting lögn, kutade hem, var så jävla skitnödig ) och såg att jag hade fått mycket post och nya fönster, men de är inte riktigt klara, så antar att de kommer imorgon bitti och fixar till det sista. Såg att jag hade fått många såna där vita brev, vilket inte gillas, det skriker räkningar och minus på kontot om dem. Men denna gång var de vita breven bara glädjefyllt! Jag hade fått svar från Marks kommun, de ville att jag skulle fylla i viktig information och andra saker som sekretess osv. Det gick en enorm stöt genom hela min kropp, jag började gråta av glädje, hoppade runt och skrek inombords. Så nu inom kort blåser jag ner till göteborg på intervju, ska skicka iväg papprena imorgon och hoppas på det bästa. Nu återstår bara att se om min cv duger för att få jobbet på lidl. Det vore ju inte fel att ha två jobb, men jag tar det jag får. Allt uppskattas! :) Var över till Fiafisen som har flyttat upp på stan, hälsade på henne en sväng. Så fint hon har fått det redan, duktig tjej hon, bli så stolt :) Efter det var jag över till Mimmisen, mumsade i oss korv med bröd, (bröd med korv), kollade klart på the town och trängdes framför spegeln för att komma åt alla dessa hemskheter som poppar upp i trynet från ingenstans, Mimmi hjälpte mig lite, så nu ser jag ut som ett pizzaface eller ett acnebarn till tusen. haha, det ser fan ut som jag fått botox i ena sidan läppen, de ni, det är riktiga grejer jag snackar om här ;) Hon är så underbar, min granne :) ♥ Nej, nu ska jag nog bädda ändå, är så trött och ingen ide att vända på dygnet nu. Ska på stan med Mimmi imorgon, kika lite och luncha. Så kul :) Uppdaterar när jag får tid om hur det var i Östersund :) Puss&Kram

RSS 2.0