SKOGSKOGSKOGSKOG :)

Vart lite smått glad nu när jag såg att jag kunde gå in på bloggen via mobilen :) Ni ser, ni slipper mig aldrig, oavsett om jag just nu är ute i ingemansland, där husen håller på att ha gjort sitt, där macken är ödeslagd, och de mörka gatorna påminner om den allra värsta skräckfilmen någonsin! Det är inte många bloggare som lyckas med det, är lite impad själv faktiskt! ;) Hoppas pappa lagat 7 rätters nu, och bäddat och gjort det mysigt tills jag kommer, är skithungrig och förbannat trött! Oj, ännu en sak att gnälla om, fan vilken gnällkärring jag är!! Förlåt mig världen om jag gör det jobbigt för er, men såhär är jag och dra åt helvete om det inte uppskattas! Aja, är framme om bara några minuter nu! Längtar efter en cigg, har hållit upp i 4,5 timmar nu! Dutti tej! :) Puss & godnatt med er!

Lite nyfikna är ni allt ändå ;) ♥

Det är helt sjukt, på min hemsida/blogg - http://www.nogg.se/thatswhatiprefer har besökstatistiken höjts något enormt, folk har till och med sökt på mitt namn på google.se för att hitta min hemsida. Fan va jag älskar det, så ska det se ut. Mer utav detta så blir jag varm om hjärtat. Så glöm nu inte gosegubbar och gosegummor där ute att jag har två sidor, för att lätt ta dig dit så finns det här under "länkar" på höger sida. (UnderbaraHemsidan) Lätt som en plätt :-) Nu ska jag gå på toa innan det är helt kört, sen ska jag äta lite frukost och ta ut flätorna som jag sovit med, ser ut som ett STORT barn som tror att den är något. Haha, fy då!
Föresten så åker jag idag, kommer som sagt inte direkt kunna uppdatera mig, men håll koll, man vet ju aldrig och jag kanske överaskar er, skulle inte tro det. Men det lockar ju blåsta blondiner ;) Ha det gött och var snälla mot varandra. Ge komplimanger och älska din nästa, visa att du är rädd om din familj och vänner genom att göra det på just ditt sätt. Det som är eget blir mer speciellt. Jag tänker göra det iaf :-) Puss & Kram på er ! ♥


Det vore ju något alltså...

Nu är jag här igen, men måste verkligen skriva. Är lite skakis, men samtidigt väldigt stolt över mig själv. Har skickat iväg min cv till marks kommun, till en kvinna som är ansvarig över Marks förskolor. Sen skickade jag min cv till Micael, så ska han skriva ut den och gå in med den på Lidl i skene, för de sköte tydligen jobb till sommaren. Så nu får ni verkligen hålla tummarna. Vore så roligt med nytt jobb och att bara ha ett jobb tills man flyttar ner, vilket steg alltså. Det vorde ju det bästa. Ska ringa till marks kommun sen för att få reda på vem som är den högst ansvarige. Så man visar att man söker jobb inom allt. :-) Även om jag inte skulle få nått utan jobben, så är jag väldigt stolt över mig själv. Jag är faktiskt duktig när det väl gäller :-) Nu ska jag lyssna på musik och glida runt här hemma och vänta in morgondagen. Godnatt med er och ha en underbar lördagkväll. Puss&Kram :-)


Lägenhet? :)

Äntligen städat klart, har kläder rena och vikta, handlat och vart och käkat lite med Simone och Robin. Man hinner med mycket när man har kul. Nu ska jag försöka leta lite lägenheter, i någon lite mindre ort utanför Göteborg. Åh så jag längtar, till min nya lägenhet, med nya möjligheter och rädslan för att börja på ett nytt jobb och få nya vänner. Allt skrämmer mig, men ändå gör mig så stark. Kommer att sakna min lilla lägenhet, minns så väl när pappa ringde och drygade sig " ville du ha lägenheten på Ludvikagård" jag sa; Ja, jag har väl inget val ( med lite deppig föst) Han sa; ja, men då tackar jag nej till lägenheten på stan då! Åh, vilken bomb som smällde inom mig. Vilken glädje. En av de bästa dagarna i mitt liv. Hoppas den turen följer mig vidare i livet. Åh, jag vill nu, nu på en gång ha en lägenhet, långt ifrån Ludvika. Tänk att bara gå ut för att lämna soporna, och SE någonting nytt, helt nya ansikten och inte kunna gatorna, tappa bort sig, gråta lite och ringa runt för att få medlidande. STUDENTEN, vart är du, jag vill stå på flaket nu, skrika så jag tappar rösten och hela tiden ha i huvudet att " Jag slipper alla här, jag slipper vara en del av alla Ludvikabo´s vardag, Jag behöver inte vara den som alla snackar om. Men tyvärr är det någon annan som kommer att få ta min plats och falla offer. Jag ska dela styrka med den individen! Men om det bli någon som gjort mig illa, så kommer jag att glädjas. För man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. Gammalt ordspråk, men världens bästa!



STORSTÄDNING PÅ FREDSGATAN!!!

Är tungen att ta en liten paus i städandet. Är helt svettig, har verkligen storstädat vill jag lova. Torkat och rensat ur kylskåpet, skrubbat hela köket och nu är det resten kvar. Men har bara till 4 på mig, för då ska den rena tvätten upp. Så har exakt en timma på mig, åh nu fick jag panik. Aja, en liten paus lär jag få, har ju hållt på sen ett idag. Dåligt väder är det också, då får man ingen ångest över att man vart inne hela dagen. Ska över till syster sen, hinna handla lite och mot kvällen kanske jag trallar över till Mimmi :)

Tittar mig omkring nu, och tanken slår mig - Hur fan kan det bli så lortigt i en etta?! jag som verkligen försöker hålla rent, men när man verkligen kikar bakom hörn och bakom saker, så tittar de stackars rädda dammtussarna fram. Fan va äcklig jag är! ÄNDRING, ögonaböj!!!

Ni som också städar, gå in på min sotify, (mappem, oh my) då får ni upp tempot och allt går fortare ;) Lääär pyssaaaa. Puss&Kram

Nytt inlägg..

Blev inte att åka ut fill farmor & farfar idag som planerat. Och skulle ha tränat på morgonen men orkade verkligen inte. Så jag tvättar nu istället och tar mig en promenad ikväll. Ska packa också, men behöver inte med mig nå speciellt eftersom jag bara ska vara uppe i stugan. Väntar på att maskinen ska bli klar så man kan springa ner och hänga det. Därför jag skriver ett orka-bry-mig inlägg.

Är irriterad över hur det ser ut hemma. Eller jag mår seriöst dåligt. Vill inte ha en massa filtar och skit om täcker mina möbler, men jag har väl inget annat val. Ska väl försöka städa och få det rent ändå, trots fulheten at home.





Morgon skrivning!

Godmorgon Bloggisen!

Hoppas alla har sovit gott och att eran gårdag var suverän?! För det var iaf min. Efter massa käk med Mimmi blev det att lägga sig och lata framför en film, men den buffra bara, så vi gav upp. Började kolla på the town ist, och fy då va snygg han är, Ben, jag måste se klart den där sen när jag kommer hem. Kom hem och kröp ner iskall under täcket, satte på någon ramdom film, 17 again och sen somnade jag som en stolpe. Nöjd och belåten :) Känner nu att jag inte vill kliva upp, det är ju svinkallt här hemma, inte kan de ha stängt av elementen. Hm, detta måste jag undersöka sen. Ha en bra dag så uppdaterar jag sen :) Puss & Kram


Längtar.. ♥

När jag stod i duschen idag, hörde jag hur det plingade på dörren, vilket jag sket fullständigt i eftersom jag vägra kuta ut och dryga mig. Aja, jag duschade iaf vidare och hör hur låster vrider om och hur någon öppnar dörren, jag ropar hallå men får inge svar, sen hör jag hur dörren stängs och låses om igen. Jag höll på att skita på mig. Vart ju tvungen att kuta ut blöt ändå, men ingen där. Måste ha vart dem som skulle fixa mina fönster, fan nu missade jag juchansen. Varför samarbetar ingenting i nuläget! Jag ska helt enkelt sluta bry mig! Det som glädjer mig nu är att ikväll ska jag bara vara vilket jag ska vara i många dagar nu framöver, tills jag och Lona drar på kryssning i slutet av månaden, grabbarna från sthlm vill så gärna, så varför inte. Behöver ha kul. Träffa nya människor. Älskar att ha saker att se fram emot. Det gör en stark och dagarna går fortare. Men väntan är alltid längre än de man väntar på, för det verkar inte vara mer än ett ögonblick i mitt liv. Nu ska jag göra mig klar för en promenad till willys, åh va skönt det ska bli med luft, frisk luft, lite svaklande! lycka ♥

Nu är det slut på veckan.... Fredagsmys! ♥

Som sagt, sov vid Simone & robin inatt, vaknade klockan sju, så mellan 7 och 11 har jag legat och vridigt mig, kollat tv, dator och försökt sova. Jag fick helt enkelt glatt ligga och vänta på att dem skulle vakna. Vilket de gjirde, efter 4 timmar. -.- Mimmi ringde på förmiddagen, så var hem till henne och hon bjöd på lunch, fick så dåligt samvete över att hon jämt bjuder, så ikväll ska jag bjuda på mat, blir mumsig jägarpasta med sallad. Sen eftersom det är helg så blir det antagligen någon film och massa mys i lugnan ro. Nu hinner jag inte skriva mer, ska städa och betala räkningarna, vill ha allt klart tills jag åker till pappsen. Pratade med honom nyss, vi ska åka pulka, skoter och ha fika i backen och söta lilla Hanna ska åka skidor, FÅR INTE GLÖMMA KAMERAN! :-) Längtar tills på söndag ♥



Jag vet, har inga nya bilder. Men det ska de bli öndring på :-)


Lite irriterad idag.. märks väl!

Godmorgon!

Sitter här med enorma magsmärtor, är så fruktansvärt hungrig och ett bad vore underbart. Sov hos syster inatt för att de antagligen ska byta mina fönster idag, vilket jag inte tror, då de är segast i världen. Då kommer de alltså att vara vid mig när jag är hos pappa och tänk om de gör som de gjorde sist, inte låser efter sig. Åh jag hatar slarviga människor! Samt att det är så jävla fult hemma nu när jag lagt över alla möbler för att de inte ska bli total- förstörda. Men dom kommer säkert lyckas med det, alla har ju sönder mina saker ändå så! Simone & Robin sover fortfarande, fast hon lovade att vi skulle gå upp i normal tid, för att jag inte kan sova till fyra som de gör jämt. Klockan är 10 och jag har panik, dagen är ju borta snart, kan ju inte låta dagen försvninna genom att sova bort den. No life!!! Idag ska jag göra allt för att kurera mig, imorgon åker jag till farmor & farfar, på söndag blåser jag till pappa. Ska bli så skönt att komma bort, åka lite skoter, vara med lillasyster och slippa visa mig i Ludvika :) Nu ska jag äta, innan jag dör. Ha en bra dag gott folk :-)


Magen är lika stor som hagen....

Det vart inget gjort igår, ingenting på listan kunde jag checka av. och det suger. Fick såna magsmärtor igår, och bara legat sedan dess, och känner hur det bara blir värre och värre. Antar att det är förstoppning igen. Har fått i mig lite nu på förmiddagen, men till och med yoghurt duger inte åt denna patetiska mage! Så för att försöka bli bra i magen tills helgen och tills jag åker till pappa på söndag får det nog bli lite piller, och inga piller som helst utan, laxeringsmedel. Fy fan vilken underbar dag/natt jag har att se fram emot. hm, thats what up!!!


btw, det är inte min mage, men om några månader kanske, efter all laxering!


Checklista...

Lista som jag ska göra idag:

* Skicka min CV till marks kommun.
* Vänta på att de ska byta mina fönster.                
* Plugga religion, inför provet i morgon.
* Ordna lite information till jobbet ikväll.
* Göra klart min hemtenta.
* Laga god/nyttig mat.
* Leta lägenheter, för att bli lite glad idag.
* Gå en promenad. Röra på fläsket lite.

Men vi börjar med maten, är så jävla hungrig. Fast vågar inte äta, för då kanske jag somnar stenhårt efter maten. Känner själv hur ögonen inte alls tänker samarbeta med mig idag. Men jag får väl ta den risken. Allt måste bli klart idag, för har ännu mer på checklistan i morgon :)

RSS 2.0